sharetrader
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Auckland, , New Zealand.
    Posts
    1,325

    Default Thread/Computer problem

    This morning I could not get to the last page of the PEB thread, Internet Connection error or similar.
    Could get to every other thread, now as Miner?? pointed out pages/posts are missing

    Can get to it now - all Ok

    However, now same thing with DIL thread, everything apart form the last page, all other threads OK

    Anyone else experience this.

    is it Admin/STMOD have a clean up of posts that do not belong on the thread or do not belong fullstop/someone banned kicked out along with their posts??
    Last edited by Jay; 02-07-2014 at 06:42 PM. Reason: splleing

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    27

    Default

    Thread problems I'd say - I've been experiencing exactly the same thing. Perhaps something to do with maintenance?

    Disc: Using chrome

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Auckland, , New Zealand.
    Posts
    1,325

    Default

    Glad I am not the only one!

  4. #4
    The Good Banksie's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Banks Peninsula
    Posts
    596

    Default

    I am having an issue where the thread page count shows more pages, even though I am on the latest post. Database indexing issue maybe?

    2014-07-03_0852.jpg

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Auckland, , New Zealand.
    Posts
    1,325

    Default

    I had that as well at one stage Banksie a day or so ago Using IE8 (No option at work)
    Are admin playing around/updating something in the background or as you said database corrupt

    Just checked the DIL thread (as this is the one you are showing) My last page is now says 432 which is the last page (Not showing any further page numbers after this)

    It was DIL and PEB I noticed this on.
    Last edited by Jay; 03-07-2014 at 10:14 AM. Reason: update

  6. #6
    老外
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Earth
    Posts
    994

    Default

    Here is the problem in a picture, on the ATM thread at the moment... I got to this page by clicking the Last Page Link on the NZX markets page.

    Attachment 5969

    Clearly here the last page should be highlighted (page 92 on the NZX main page), but 87 is selected instead. Clicking the "Last>>" page link on this page does nothing, it assumes I am on the last page already. Note that I AM on the last page, at least in the content, just not according to the page links at the bottom.

    NZX main page with the link I clicked here:

    Attachment 5970

    I am on Windows 8.1 64bit, using Chrome Version 35.0.1916.114 m.
    Last edited by blobbles; 03-07-2014 at 08:32 PM. Reason: Added software versions

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    Wainui, New Zealand.
    Posts
    910

    Default

    Quote Originally Posted by Banksie View Post
    I am having an issue where the thread page count shows more pages, even though I am on the latest post. Database indexing issue maybe?

    2014-07-03_0852.jpg
    I have same problem then get 'This webpage has a redirect loop' message. Removed all cookies but can get no further. Any ideas? Tried diff browser, same result!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •